The Midnight Sky

The Midnight Sky er et science fiction-drama instrueret af George Clooney. Han spiller også hovedrollen som dr. Augustine Lofthouse, en astrofysiker, der forsøger at advare et tilbagevendende rumskib om den naturkatastrofe, som har ramt jorden, mens de har været væk.

Det er den gode hr. Clooneys bud på en kommende Oscar-vinder, og den afkrydser (næsten) alle boksene. Baseret på en anmelderrost roman? Tjek. Enlig mands kamp imod uoverskuelige odds? Tjek. Stor solo-præstation af en Hollywood-veteran? Tjek. Drama, spænding og hjerte? Tjek, tjek og tjek.

Det er en god, smuk og rørende fortælling, og det er også en flot science fiction-film. George er rigtig god, og det samme er resten af holdet ombord på rumskibet Aether. Men den mangler lige det allersidste, når jeg uundgåeligt sammenligner den med eksempelvis The Martian og The Revenant.

Det skal ikke afholde dig fra at se den. Jeg anbefaler den gerne. Det er en god, bevægende film. George kæmper hårdt, og han er dygtig på begge sider af kameraet. Jeg tror bare ikke, han vinder en Oscar.

Du kan se den på Netflix.

Nøgleord: , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.