Transformers

Transformers er en race af levende robotter, der kan efterligne og forvandle sig til hvad som helst mekanisk, eksempelvis en Chevrolet Camaro eller en Ford Mustang.

De gode transformers, Autobots, ønsker at leve i fred på deres egen planet, men de onde transformers, Decepticons, er magtsyge og vil overtage hele universet. De har kæmpet i mange hundrede år, og deres kamp har bragt dem til Jorden, hvor kilden til deres oprindelse har forputtet sig.

Det er en gennemført film, og jeg er bedøvende ligeglad med, at alle andre hader instruktøren Michael Bay. Jeg var godt underholdt. Der er masser af fede effekter, en god, tempofyldt historie og en flok unge, talentfulde skuespillere inkl. überhotte Megan Fox.

Filmen er baseret på en animeret TV-serie fra 1980’erne, der er baseret på et stykke legetøj, og det var nemt at frygte, at det hele ville ende med en B-film, der bare forsøger at malke det oprindelige koncept. Men sådan gik det heldigvis ikke.

Transformers er først og fremmest rettet mod et yngre publikum, men alle vi andre, der husker tegnefilmene og det fede legetøj fra vores egen barndom, kan også sagtens være med.

Nøgleord: , , , , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.