Walk Hard: The Dewey Cox Story

Walk Hard: The Dewey Cox Story er en parodi på biografiske musiker-film som Walk the Line (Johnny Cash), The Doors, The Buddy Holly Story og Great Balls of Fire (Jerry Lee Lewis).

Den er skrevet og produceret af Judd Apatow, der har skrevet og instrueret bl.a. Knocked Up og The 40-Year-Old Virgin, men han har overladt instruktørtøjlerne til Jake Kasdan, der senest har instrueret de nye Jumanji-film.

John C. Reilly er Dewey Cox, en country- og bluesmusiker, der ser tilbage på et langt liv med både op- og nedture. Hans historie begynder med et barndomstrauma, for som 7-årig hugger han ved et uheld sin bror midt over med en machete, og den grufulde hændelse får ham til at miste sin lugtesans. Men han møder også en blues-guitarist, der opdager, at han er et naturtalent.

Som du nok kan høre, er det en film med skør, sort humor, og den rammer rent næsten hver gang. Handlingen og figuren er især inspireret af Johnny Cash, men Cox’ historie er også fuld af uventede, overraskende vinkler på livet som musiker, og de tilbageværende klichéer får naturligvis et humoristisk tvist. Det er en veludført komedie, og så er den faktisk også fuld af gode, sjove musiknumre.

Nøgleord: , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *