Superman & Lois

Superman & Lois er den seneste spin-off-serie i Arrowverset. Som titlen antyder, handler den om de to titelfigurer, og det er de samme versioner og skuespillere, Tyler Hoechlin og Elizabeth Tulloch, vi har mødt i Supergirl.

Måske husker du Lois & Clark med Dean Cain og Teri Hatcher. Den kørte i 90’erne, og fokuserede i høj grad på forholdet mellem Lois og Clark. Den nye series titel vækker naturligvis minder om den gamle serie.

Men det er ikke en gentagelse, for Lois & Clark handlede om begyndelsen og forelskelsen i deres forhold. De unge år. Superman & Lois foregår mange år senere. De er allerede gift, og de er endda forældre til to teenage-drenge.

De to serier – og Smallville – er ikke en del af samme kontinuitet, men det er klogt, at de alle fokuserer på forskellige perioder i Supermans liv. Selvom den første og største superhelt er filmatiseret til hudløshed, er vi faktisk nået frem til en historie, der endnu ikke er fortalt.

Superman er Superman

Første afsnit er tilgængeligt på HBO. Det er måske lidt tidligt at skrive denne anmeldelse, men hvad fanden.

Den starter godt. Niveauet er som resten af Arrowverset, men foreløbig er dramaet bedre, mere voksent, og det er en velkommen forandring. Om det varer ved med to teenagere i huset, må tiden vise.

Tyler Hoechlins Superman er en velkendt Superman. Baggrundshistorien er klassisk Superman. En blanding af tegneserierne og de gamle film med Christopher Reeve. Det er klogt, for fans er rigtigt, rigtigt dårlige til at tage imod afvigelser og nye vinkler. Og da historien som nævnt hopper frem til et voksenliv, vi endnu har set filmatiseret, føles det ikke som et remake, selvom nogle scener er som taget direkte ud af tidligere film og serier. Så det er nyt, men også velkendt. En god kombination.

Titlen har også en ekstra betydning ift. førnævnte Lois & Clark. For Superman er Superman. Han kan ikke bare lægge den forpligtelse fra sig, hvilket general Lane, Lois’ far minder hende om. Det bliver interessant at se, hvordan det tema udvikler sig.

Skurken er et mysterie. Jeg vil ikke afsløre for mange detaljer. Men det lover nogle interessante tvister og spændende opgør.

Jeg er som sagt tidligt ude, og måske skal jeg revurdere senere. Men foreløbig ligger jeg på 8 hjerter. Den starter godt.

Nøgleord: , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.