The Expendables 4: Who’s Left?

75-årige Sylvester Stallone er hverken fed eller færdig. Han smadrede narkobanditter i Rambo: Last Blood i 2019, og han er aktuel i hele tre forskellige superhelte-roller i hhv. sidste års The Suicide Squad, Samaritan i år og Guardians of the Galaxy Vol. 3 næste år.

På tegnebrættet ligger også et fjerde kapitel i filmserien The Expendables, hvor han tager rundt på Hollywoods plejehjem og finder de andre gamle actionhelte, der fortjener en sidste svingom i rampelyset.

De tre første film har allerede budt på masser af herlige gensyn, så hvem er det egentlig, han mangler at støve op? Her er mine personlige favoritter til den næste film.

10. Samuel L. Jackson

Sam er alle tiders mest indbringende filmstjerne, og han har mere end rigeligt at lave. Måske er han endda en anelse overeksponeret? Men for fanden. Han ville være perfekt. De burde faktisk hive ham og Harrison Ford ombord på Stallones flyver. Tilføj en kasse med slanger, og du har en meta-joke, der skriver sig selv.

Klik her for at se alle opslag tagget Samuel L. Jackson

9. Lou Ferrigno

Længe før CGI var en ting, var Lou i egen svulmende person Marvels grønne muskelmonster Hulk i en ualmindeligt populær TV-serie, der kørte i fem sæsoner. Lou har også været helteguden Herkules og søfareren Sinbad, men det er længe siden, at han rigtigt har spillet med musklerne, så det må være tid til et comeback.

Klik her for at se alle opslag tagget Lou Ferrigno

8. Jean Reno

Reno er ikke en typisk actionhelt med dyngevis af actionfilm på bagen. Men Léon er en fantastisk film, og den type koldblodige, professionelle lejemorder, han spiller deri, kunne være en spændende tilføjelse til Stallones beskidte dusin.

Klik her for at se alle opslag tagget Jean Reno

7. Carl Weathers

Du kender ham fra Action Jackson, Predator og naturligvis Rocky-filmene, hvor han og Stallone boksede løs på hinanden. Carl er aktuel i TV-serien The Mandalorian, der foregår i Star Wars-universet, men mon ikke han kunne finde tid til endnu en omgang med sin gamle bokse-buddy?

Klik her for at se alle opslag tagget Carl Weathers

6. Michael Biehn

I 1980’erne kæmpede Michael både mod robotter og rumvæsener. Selvom han aldrig rigtigt blev en kæmpe stjerne, er der ikke mange, der kan skrive to af alle tiders største actionfilm på filmografien. Det gør ham til gammel kending for alle actionfans og derfor et oplagt valg.

Klik her for at se alle opslag tagget Michael Biehn

5. Kurt Russell

Bortset fra Clint må Kurt være den største af dem, der mangler. Snake Plissken er absolut en af 80’ernes ikoniske actionhelte, og han og Stallone har også en actionfortid sammen i Tango & Cash. Det må da være tid til en genforening.

Klik her for at se alle opslag tagget Kurt Russell

4. Nicolas Cage

Cage er en kultfigur og meget mere end kun en gammel actionhelt. Men han befinder sig godt i genren og har reddet dagen i nogle af 90’ernes største actionbrag: Face/Off, Con Air og The Rock. Han ville være en fremragende tilføjelse til Stallones filmserie.

Klik her for at se alle opslag tagget Nicolas Cage

3. Clint Eastwood

Clint fylder 92 år næste gang, og han er mere aktiv bag kameraet. Men han var faktisk tilbage foran kameraet i 2021 som en aldrende rodeo-stjerne. Selvom han kunne være alle de gamle actionheltes far (eller bedstefar), har han stadig det iskolde blik, der afslører, at han kunne tage dem alle sammen ud bagved og prygle dem, hvis han ville.

Klik her for at se alle opslag tagget Clint Eastwood

2. Sven-Ole Thorsen

Den danske muskelbamse havde haft en rolle for længe siden, hvis Arnolds producerede filmene. Deres mangeårige venskab har sendt dem i armene på hinanden igen og igen i ikke færre end 15 film. Stallone har han aldrig tumlet med, men det kunne da være fedt med en dansker på rollelisten.

Klik her for at se alle opslag tagget Sven-Ole Thorsen

1. Michael Dudikoff

Den amerikanske ninja, Michael Dudikoff, fortjener førstepladsen. Han er måske ikke den største stjerne på listen, men American Ninja-filmene alene sikrer ham en plads i actiongenrens glorværdige historie. Han er uden tvivl husket og elsket af mange actionfans, så jeg er næppe den eneste, der savner ham.

Klik her for at se alle opslag tagget Michael Dudikoff

Det var mine bud. Har jeg glemt nogen? Utvivlsomt.

Nøgleord: , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.